AFYONKARAHİSAR / DAZKIRI - Kızılören Ortaokulu

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ DEYİMLERİ EĞLENCELİ BİR ŞEKİLDE CANLANDIRARAK ÖĞRENDİLER

Ock

Kızılören Ortaokulu olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. Başarılı öğrencilerimiz belgelerle ödüllendirildi.

Kas

Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliklerinde Dazkırı ilçesi Müftülüğünce düzenlenen ´´Naat Okuma´´ yarışmasında okulumuz 5. Sınıf öğrencilerinden Hiranur KAROL (2.) 6. Sınıf Öğrencilerinde Elif KAROL (3.) 7. Sınıf Öğrencilerinden Ayşe ALTINKAYA (4.) olarak yarışmadan ödül almışlardır.

Kas

Okulumuz öğrencileri genelinde geneleksel olarak yapılan 2. Satranç turnuasının ilk turlarından kareler

Okulumuz Öğrenci personel ve velilere yönelik Diabet eğitimi aktivitesi

10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı ve Töreni

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Koşu Yarışmasında Kızılören Fırtınası Esti Okulumuz 7. sınıf öğrencilerinde Murat ALTINTAŞ (1.) 8. Sınıf öğrencilerinden Nazar KAROL(2.) olarak kendi Kategorilerinde Dazkırı ilçesi geneli dereceye girmişlerdir.

Kas

Okulumuzda Okul Öğrenci Meclis Başkanı Seçimi yapıldı öğrencilere demokrasi bilinci aşılanıyor.

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Haftası Töreni

Kas

Okulumuzda İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı.