AFYONKARAHİSAR / DAZKIRI - Kızılören Ortaokulu

Kızılören Ortaokulu

KIZILÖREN KÖYÜ NO 426 DAZKIRI / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Türk Milli Eğitimin amaçları ışığında; Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, saygılı özgüvenini kazanmış, Türkçeyi en güzel şekilde konuşan, kendi ilgi ve kabiliyetlerine göre yaşam içinde kendine yön belirleyen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milliyetçi, Türk Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara ulaşmış, kültürlü, sosyal, bilgili, Eğitim ve Öğretim hizmetlerinde çağımızın sürekli gelişen ve değişen teknolojisini kullanıp kendini yenileyen, bireysel farklılıklara saygılı, kendine güvenen, ülkesini bilimin ışığında çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmayı hedefleyen öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
2003 Dazkırı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halı saha futbol turnuvası 2. liği. 2007 Cumhuriyet kupası futbol turnuvası 2.liği 2013 Karayolları Trafik Haftası resim yarışması 1.liği. 2014 Dazkırı Ortaokullar arası Futbol Turnuvası 2.liği. 2015 Dazkırı Ortaokullar arası Futbol Turnuvası 3.liği. 2018 Dazkırı Ortaokullar arası Koşu Yarışması 1.lik ve 2.lik 2019 Afyonkarahisar İli Okullar arası Dart turnavası 3. lüğü
08:30 / 15:30
Ulaşım
İlçe ile köy arasında düzenli bir minibüs hattı yok. Ulaşım özel araçlarla sağlanır.
Servis Bulunmamaktadır.
Köy
İl merkezine uzaklık 150 km , İlçe merkezine uzaklık 8 km´dir
Her Yıl Sportif ve Kültürel Etkinlikler Yapılmaktadır.
2018 Tübitak 4006 Fuarı